Remek hír a DIGI-ügyfeleknek: Augusztus 5-től több új tévécsatorna is érkezik!

Augusztus 5-től megjelenik a DIGI Magyarország kínálatában az ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatorna.

Az előfizetők igényelhetik az ARENA4+ streaming platform szolgáltatásait is – olvasható a cég közleményében.

Az ARENA4 a német Bundesliga és a Bundesliga 2, valamint az UEFA Nemzetek Ligája, labdarúgó Eb- és vb-selejtezők közvetítése mellett az NFL és NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság és az NHL meccseit is elhozza a nézőknek, akik a nyári szünet után visszatérő MotoGP és az IndyCar közvetítésekbe is becsatlakozhatnak.

A küzdősportok világából pedig a PBC és MMA/Bellator gálák nézhetők meg.

Az ARENA4 műsoridejének mintegy 50 százalékában a nézők élőben követhetik az eseményeket.

A DIGI Magyarország előfizető számára az elsők között válik elérhetővé a MATCH4, mely átveszi a DIGI Sport csatornák korábbi tartalmait:

Többek között a Nap Hőse című magazint Gyenesei Leilával és az angol bajnoki fordulókat felvezető Háromoroszlánt, melynek műsorvezetője ismét Monoki Lehel lesz, csakúgy, mint a fordulókat lezáró összefoglalókat.

A kínálat elsősorban a foci köré épül, így a műsorok között helyet kap az a Premier League, a szintén angol Ligakupa, továbbá a skót Premiership is.

Ezeken felül megtalálhatók lesznek a NASCAR versenyei és a szeptembertől folytatódó darts-idény meccsei, továbbá a DIGI előfizetők által kedvelt WTA Tour nő tenisztornák és a francia LIGUE 1 összecsapásai is – közölte a DIGI Magyarország.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!