Rajta kívül eddig csak két ilyen ember született az egész világon: anyja rögtön lemondott róla, ám végül örökbefogadták

Szása tavaly októberben született Szibériában. Kedves, szeretetreméltó, nyugodt baba, aki rendkívül sokat mosolyog.

Azonban egy nagyon ritka betegséggel jött világra, ha jók az információink, rajta kívül csupán két hasonló esetről lehet tudni. Szása ugyanis szemgolyók nélkül született.

Már az édesanya terhessége alatt lehetett tudni, hogy a kisfiú nem fog teljesen egészségesen megszületni, ezért édesanyja – aki maga is árvaházban nőtt fel – még születése előtt lemondott róla.

A világ minden pontjára eljutott a szívfacsaró történet, és az a hír, hogy a kisfiúnak szerető örökbefogadó szülőket keresnek.

Nem adtak sok esélyt, hogy Szása családba kerül, ám már tavaly decemberben, karácsony előtt csodálatos hír érkezett: találtak családot a picinek.

Az anyuka, aki eljött a kisfiúért, nem akarta tudatni a nevét, és azt sem, hogy hol lakik, de nagyon hálás mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy magához vehesse a kisfiút.

Az is titok, hogy hol él most Szása, annyit azért elárultak, hogy a kisfiú nagyvárosba került, ahol jó az egészségügyi ellátás, és sok az iskola.

A kisfiúnak lesznek nővérei, nyáron pedig a család hétvégi házában játszhat.

Igazán jó érzés tudni, hogy ez a történet boldog véggel zárult és szívből reméljük, hogy Szásának és az egész családnak rengeteg örömteli perce lesz majd az elkövetkezendő években!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!