Puzsér nekiesett Berkinek: “Nem több, mint egy magát milliárdos vállalkozónak hazudó, proteinnel feltöltött…”

Az régóta tudott dolog, hogy Puzsér Róbert és Berki Krisztián enyhén szólva nem kedvelik egymást.

A kritikusnak és az izomcelebnek már több csörtéje is volt egymással, sőt, bírósági ügye is.

Puzsér eddig írásban nem kommentálta Berkiék online közvetített szülését, most azonban ennek is eljött az ideje, méghozzá az Indexen.

Írásának már rögtön az első felében lesújtó véleményt alkot Berkiről: “Berki még csak nem is az, amire a kommunikációs elit használja őt: nem vagyonos ember, luxusautói kölcsönzőből valók, kellék gyanánt használt aranyrúdja fóliába csomagolt hungarocell.

Berki Krisztián nem több, mint egy magát milliárdos vállalkozónak hazudó, proteinnel feltöltött proli” – mondja el sarkos véleményét Puzsér Róbert, majd kicsivel később megkérdőjelezi, vajon tényleg olyan sokan nézték-e online a szülést, mint ahogy azt Berki Krisztián állítja.

“Jelzem, hogy Berki Krisztián Facebook-oldalán a felhasználók a feleségének szülését reklámozó posztot 4400 tetszéssel és 48 megosztással illették.

Ez alapján a nyilvános szülés ismeretlen streamingoldalon zajló közvetítése legfeljebb pár ezer elérést kaphatott, amely felhasználóknak a töredéke lehetett a szülőszoba-reality előfizetője.

Az Instagram tanúsága szerint Berki Krisztián eltüntette a lájkokat, amelyekből a tartalom népszerűségére következtetni lehet, de Mark Zuckerberg két közösségi felületén ez a két adat csak elvétve válik el.

Ez alapján legfeljebb pár száz ember fizethetett Berki Mazsi szülésének kétes élményéért” – véli Puzsér Róbert.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!