Pottyondy Edina durván kiosztotta Nacsa Olivért, aki végül bocsánatot kért ezért a kijelentéséért

Óriási lavinát indítottak el Nacsa Olivér szavai, mikor egy rádióinterjúban azt találta mondani: “a humor alapvetően nem feltétlenül egy női szakma”.

Rengetegen adtak hangot emiatt nemtetszésüknek, ám szombaton Nacsa még nem látott kivetnivalót szavaiban, így fogalmazott közösségi oldalán.

“Igenis vannak férfi és női szerepek, valamint szakmák. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!”

Vasárnapra viszont úgy tűnik, belátta tévedését, mert az alábbi bejegyzést osztotta meg közösségi oldalán:

“Kedves Mindenki! Sokat gondolkodtam az elmúlt napok történéseit illetően, amelyeket a Karc FM “Bezzeg” című műsorában mondott mélyinterjúból kiragadott és félreértelmezett szavaim generáltak, mégpedig hogy “meglátásom szerint a humor alapvetően nem feltétlenül egy női szakma.”

Azt hiszem sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte.

Belátom ebben az esetben ez pontosan így történt. Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim.

Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem  már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában.

Nem kérdés számomra az sem, hogy mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető.

Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam” – írta a humorista.

Nacsa Olivért egyébként Pottyondy Edina is jó alaposan kiosztotta ebben a videójában, érdemes belenézni, kapott hideget-meleget:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!