Orbán Viktor új videójában üzent a most érettségizőknek és saját érettségi fotóját is megmutatta: te felismernéd a képről?

A mai nappal megkezdődött az érettségi időszak a végzős középiskolások számára, ez alkalomból Orbán Viktor egy olyan videóban mondta el gondolatait, melyben visszaemlékezett saját középiskolás éveire, megmutatta gimnáziumát és üzent a mostani érettségizőknek is.

„Székesfehérvár, hátam mögött a Teleki Blanka Gimnázium. Ide jártam középiskolába, itt érettségiztem” – kezdte videóüzenetét Orbán Viktor miniszterelnök, ezen a pontot pedig az érettségi fotóját is megmutatta.

A kormányfő elmondta, hogy a gimnázium alapítása szerint lányiskola volt, és abban az osztályban ahova ő járt, még megmaradt az erős lánytöbbség: „a mi osztályunkban is 36-an voltunk, hat fiú, 30 lány – életem legszebb évei voltak ezek. Amikor elmegyek a gimnázium épülete mellett mindig elérzékenyülök egy kicsit, mert hálával gondolok a tanáraimra, akik megpróbáltak belőlem embert faragni” – emlékezett vissza Orbán Viktor.

Majd kicsivel később a miniszterelnök az érettségizőknek üzent. „Tudom, hogy a mostani érettségi nehezebb, mert nem volt személyes fölkészülési lehetőség, tudom, hogy digitális oktatás volt. Azt kívánom minden érettségizőnek, hogy minden tanulásra fordított óra, minden gondolat, minden tétel amit megtanultak biztosan eszükbe jusson és szép élményként maradjon meg majd az érettségi. Sok sikert kívánok!” – zárta üzenetét Orbán Viktor.

Itt meghallgathatod és megnézheted a miniszterelnök videóját elejétől a végéig:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!