Orbán Viktor nagy bejelentést tett legújabb videójában: szerdától alapvetően megváltozik az életünk

Orbán Viktor miniszterelnök kedden, valamivel 17 óra után új videóval jelentkezett közösségi oldalán, melyben az alábbi nagy bejelentést közölte:

“A mai napon fontos mérföldkőhöz érkeztünk: két és félmillió honfitársunk beoltva. Egy éve háborús időkre emlékeztető állapotok között, korlátozások, kijárási tilalom és személyes veszteségek mellett éljük az életünket.

A vírus háborút indított ellenünk és az egyetlen győzelemmel kecsegtető fegyver a vakcina. Egy hónap alatt két és félszeresére növeltük a beoltottak számát, ezért holnaptól nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások.

Járványügyi intézkedések lesznek, kérem Önöket, ezeket tartsák be. Az oltást folytatjuk, hasonló tempóban. Az orvosok és az ápolók munkáját köszönöm, a magyar embereket pedig arra kérem, hogy regisztráljanak, és vegyék fel az oltást. Magyarország lehet, Magyarország lesz az az európai ország, ahol a leggyorsabban jut vakcina mindenkinek. Nekünk minden élet számít” – zárta bejelentését a kormányfő.

Mindez tehát azt jelenti, hogy EZEK AZ INTÉZKEDÉSEK már szerdától életbe lépnek. Este 10-re tolódik a kijárási tilalom, nyithatnak az üzletek, újraindulhatnak a szolgáltatások.

Itt teljes egészében meghallgathatod Orbán Viktor bejelentését:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!