Olyan részegen vezetett a 61 éves nő, hogy azonnal elvették a jogsiját: pár órával később a zsaruk alig hitték, mit látnak

A cikkben szereplő 61 éves nőre nem igazán lehetne azt mondani, hogy jogkövető állampolgár. Annyira részeg volt miközben autóját vezette, hogy a rendőrök azonnal elvették a jogosítványát. Ám ezzel a történet még korántsem ért véget. Minderről így számol be a police.hu:

“A helyi járőrök Tatán, a Vértesszőlősi úton figyeltek fel egy személygépkocsira 2020. augusztus 5-én délután, ami közlekedése során többször áttért a szemközti forgalmi sávba és ráhajtott az útpadkára is.

Megállították a járművet vezető nőt, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami kiemelkedően magas értéket mutatott. A 61 éves sofőrt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárást indítottak vele szemben, vezetői engedélyét pedig elvették.

Néhány órával később az egyenruhások ugyanerre a járműre figyeltek fel a Deák Ferenc utcában. Az autót ugyanaz a nő vezette, akivel szemben korábban intézkedtek.

A vele szemben alkalmazott alkoholszonda ismét pozitív lett, ezért újra előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt újabb büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást is indítottak vele szemben” – zárja közleményét a police.hu.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: police.hu)