Ő Schobert Norbi új pártfogoltja: Sanyika 8 éves és 67 kiló. Norbi elárulta, mi a terve:

Schobert Norbi mellett folyamatosan tűnnek föl a fogyni vágyó emberek, fiatalok és idősebbek egyaránt. Az utóbbi időben talán a legismertebb közülük Rácz Géza, akivel 1 évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a fitneszguru.

Az egy esztendő alatt Gézu kerek 100 kilóval lett könnyebb. Géza mellett Norbinak lett egy új pártfogolta is, Sanyika. Norbi a közösségi oldalán mutatta őt be:

“Balogh Sanyika 8 éves, 67 kiló. A testzsír miatt nem tud a gyerekekkel játszani, fullad, lélegzéstámogató géppel alszik. Átlagosan étkezik. Kb napi 300 g ch. A szokásos: zsemle, sport szelet, banán, túrós tészta, rántott husi, rizs. Az orvos szerint egyen kevesebbet. Ennyi.

Szerintem napi 60 g ch és sok natúr husi, sajt, túró, keto kenyér, nem édes gyümi, tojás, cukormentes édesség. Most segítek, támogatom és ha adtok egy kis erőt, jókívánságot, 1 hónap múlva beszámolunk. A Jóisten segítsen.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@norbi.update) által megosztott bejegyzés

Kíváncsian várjuk, hogy mire mennek majd ketten, és a fejleményekről természetesen mi is be fogunk számolni. Sok sikert kívánunk!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép forrása: Schobert Norbi Instagram oldala)