Nem tudja feldolgozni a történteket: teljesen összeroppant a férfi, aki elgázolta L.L. Junior kisfiát

L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka 2015 szeptemberében született, így néhány héttel a végzetes baleset után lett volna négy éves. Természetesen Junior egész családja, és az énekes volt felesége, a kisfiú édesanyja, Csilla is rettenetes napokat él át.

A baleset nemcsak őt, hanem a gázolót is rendkívüli módon megviselte: nem tehetett semmit, ő szabályosan közlekedett, Dávidka féktávolságon belül szaladt az autó elé.

“Én azt láttam, hogy egy kisfiú kirántotta a kezét az édesanyja szorításából, és át akart szaladni a zebrán, a piroson. Az első autó, azt hiszem egy Opel. Egy idősebb házaspár ült a szabályosan közlekedő autóban, ők tehetetlenül nézték végig a tragédiát.” – mondta az egyik szemtanú.

“A szemtanúk a hatalmas csattanásra, és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek. A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú az ütközés következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét vesztette. Információink szerint közel egy órán át próbálták újraéleszteni Dávidkát, ám minden próbálkozás hiábavaló volt – írja a Bors.”

A rendőrség is megerősítette, hogy az autót vezető 76 éves férfi minden szabályt betartva közlekedett, alkoholos befolyásoltság nélkül: mégis szörnyen érzi magát feleségével együtt, aki az anyósülésen ülve élte át a borzalmas balesetet.

A házaspár tegnap nyaralni indult volna Törökországba, de lemondták az utat, mert ebben az idegállapotban képtelenek lettek volna vakációzni.

Mindenkit megviselt ez a szörnyű tragédia, sok erőt kívánunk minden érintettnek!

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán