Nem csak a Balaton létezik: 3 eldugott, gyönyörű strand Budapest környékén, ahol tökéletesen kikapcsolódhatsz

Budakalász, Lupa-tó

Budapest tengerpartjaként reklámozzák az átalakított Lupát. Kétféle strandra lehet itt belépőt venni, a hagyományos vízparti érzést biztosító „öbölbe” és a trendi beach-re. Fehér homokos part, rengeteg szolgáltatás várja a vendégeket. Vízi élménypark mellett a gyerekeket külön sekély vizű, zárt partszakasz csábítja. A parton játszótér is helyet kapott. Érdemes körülnézni a weboldalukon mert nagyon sokféle kedvezményt adnak a belépőjegyek árából.

Cím: Tó utca 1, Budakalász, 2011

Megközelítés: A 11-es főúton Szentendre felé, a József Attila úti leágazásnál jobbra, a Hermész áruház mögötti úton

Rukkel-tó Waterpark

Az egykori sóderbányából kialakított strandot 1991-ben nyitották meg, azóta folyamatosan fejlődik. A park területe 12 hektáros, büfék, étterem, mosdók, sörözők szolgálják a kényelmet. Csónak, vízibicikli bérelhető. A wakeboard szerelmeseinek wakeboard pálya áll rendelkezésére. Nyári hétköznapokon délelőtt kilenctől este fél nyolcig van nyitva. A weboldalukat itt találod.

Cím: 2336 Dunavarsány, Taksony-Bugyi közötti út 6-os km

Megközelítés: A Népligettől és Bugyiból indulnak Volánbuszok, amik a tó előtt megállnak, az új buszmegállóban

Szigetszentmiklós Oázis Wellness és Sporthotel

A strand valójában a szálloda medencéit jelenti. Mivel nem fűtöttek, a víz hőmérséklete az időjárástól függ. Hét medence és öt élménycsúszda várja itt a vendégeket. A park remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szökőkutak, kispatak, dísznövények teszik kellemesebbé a környezetet. A szabadtéri strand nyáron minden nap 9-19 óra között van nyitva. További intót a weboldalukon találsz itt.

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 184.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!