Mióta jobban van, csak úgy ömlenek a gyűlölködő és gyalázkodó kommentek Pataky Attilára: ezért támadják

Mi is beszámoltunk róla, hogy miután hazamehetett az otthonába, Pataky Attila a Retró Rádióban, Bochkor Gábor műsorában számolt be arról, milyen rettenetes napokat élt meg a kórházban, és mennyire legyengítette szervezetét a világjárvány.

Az erről szóló cikkünket ITT tudod elolvasni. Mióta ez az interjú elhangzott és a különböző médiumok is beszámoltak róla, az EDDA frontemberéhez csak úgy ömlenek a gyalázkodó kommentek.

Pedig Pataky pont arra figyelmeztetett az interjúban, hogy ő is elkövette azt a hibát tavasszal, hogy nem vette annyira komolyan ezt a vírust, sőt, már-már hisztériának titulálta a körülötte lévő felhajtást, most pedig ő is átesett rajta, és nagyon megszenvedte ezt az egészet, olyan pillanatok is voltak, mikor azt érezte, inkább feladja.

8-10 kilót fogyott ezalatt az időszak alatt, hiszen nem igazán maradt meg benne semmi. Most pedig gyűlölködő kommentelőkkel kell szembesülnie, akik azzal vádolják meg, hogy nem is volt olyan rosszul, csak haknizik a médiában, hogy több sebből vérzik a története vagy hogy túl gyorsan rendbe jött.

Pataky nem foglalkozik azokkal, akik kommentekben támadják:

“Csak azok véleménye érdekel, akik szeretettel vannak mások iránt, akikben van szív és lélek. Akik egy beteg ember felé ismeretlenül így nyilvánulnak meg, azokkal nem foglalkozom. Mindenki másnak nagyon köszönöm a jókívánságokat, és aggódom értük, hogy kerülje el őket ez a kegyetlen vírus – szögezte le Pataky Attila a Blikknek.

Mi nem támadjuk Pataky Attilát, hanem mielőbbi felépülést kívánunk neki, és továbbra is szorítunk Gömöry Zsoltért, az EDDA billentyűséért, akit még mindig kórházban ápolnak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!