Meglepő módszer segített Kandász Andreának a fogyásban: 23 kilót adott le, mi tuti nem gondoltunk volna erre a trükkre

Amikor egy tavaly júliusi napon Kandász Andrea gyanútlanul ráállt a mérlegre és meglátta, mennyit mutat, egyszerűen nem akart hinni a szemének. Észre sem vette ugyanis, hogy időközben így fölszaladtak rá a kilók.

Pontosan 86 kiló volt a súlya és Andi még aznap elhatározta, hogy megszabadul túlsúlyától. A célt is kitűzte, 63 kilóra kívánt lefogyni, ez a testtömeg ideálisan passzol a 173 centis magasságához.

Kezdetben koplalni kezdett alig evett, ráadásul futni is eljárt, de az eredmény csak nem akart jönni. A futás mellett ekkor talált rá a rúdtáncra, ami amellett, hogy a fogyásban is segített, abban is hasznára volt Kandász Andreának, hogy újra megélje a nőiességét. Nem mellesleg pedig 23 kilót fogyott.

A műsorvezető étrendjét is átalakította, a Ripostnak elárulta, miket fogyaszt általában:

„Úgy tartják, annyit kell ennünk egyszerre, amekkora a gyomrunk. Mondanom sem kell, hogy egy átlagos adag ennél jóval nagyobb. Szerencsére imádom a zöldségeket és a halat, általában egész nap ezeket eszem, kis adagokra elosztva. A lényeg, hogy három hónapja tartom ezt a 63 kilót, már csak izmosodni szeretnék” – mondta Andi.

Mi tagadás, valóban remekül néz ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!