Mazsi kifakadt! Kamerák előtt szólt be Bárdosi Sanyinak öklendezése miatt: “Nem mosolygok az arcába, aztán…”

Bár már majdnem egy hét telt el az emlékezetes eset óta, mégis mindenki azóta is Bárdosi Sanyi beszédes reakciójáról beszél.

Olimpiai ezüstérmes birkózónk került a veszélyzónába a Dancing With The Starsban Berki Mazsival együtt, kettejük közül végül Sanyi esett ki.

A világ- és Európa-bajnoki érmes birkózónk nem türtőztette magát egy öklendezéssel jelezte, mi a véleménye Mazsiról.

Ha látni akarod a nem akármilyen felvételt, most még megteheted, ide kattintva.

Bárdosi Sanyi nem rejtette véka alá azt sem, miért öklendezett, durván el is mondta az özvegyről a véleményét. Ide kattintva megtudhatod, mit gondol Sanyi Mazsiról.

Mazsi majdnem egy héten át hallgatott, nem hozta szóba a megalázó esetet, most viszont kamerák előtt mondta el, hogyan érintették a történtek.

„Sportolóként azt gondolom, méltósággal kell ilyen esetben lelépni a tatamiról, a színpadról, bármiről is legyen szó” – mondta Mazsi Sanyira utalva, majd így folytatta:

“Azzal, hogy kinek mi a véleménye, semmi probléma nincs, csak akkor nem mosolygok az arcába, aztán köpöm hátba a másikat.”

Az özvegy hangsúlyozta: „Én egy egyenes ember vagyok, tehát ha valakivel problémám van, azt megmondom.

Számomra csak az volt a furcsa, hogy amikor fölérkeztünk Ramihoz, akkor még nem volt problémája. Majd amikor a kiesésnél szembekerültünk, akkor hirtelen problémája lett. Szerintem méltósággal kell viselni a vereséget is.”

Itt megnézheted Mazsi arcát is, miközben beszél. Minden rá van írva. Te mit olvasol le róla? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! 

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!