Magyar Péter elárulta, mitől fél a jelenlegi politikai elit: “Rettegnek, mert pontos méréseik vannak a…”

Magyar Péter új posztjában felfedte, hogy szerinte mitől fél a jelenlegi politikai elit. Így ír erről:

“Hogy mitől retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék?

Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket.

Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni.

A hatalmi elit szeme előtt ott lebeg több “ijesztő” európai példa, hogy nagyon rövid idő alatt le lehet rombolni egy, évtizedek óta fennálló “kétosztatú” politikai teret és ezzel, a számukra jól jövedelmező politikai váltógazdaságot is.

Rettegnek, mert pontos méréseik vannak a közhangulatról, tisztán látják, hogy az emberek többsége szerint közös felelősség terheli őket hazánk állapotáért.

Rettegnek, mert a belső méréseik is alátámasztják hogy az emberek többsége érzi, hogy most vagy soha.

Mutassuk meg együtt, hogy Karmelita mérései helyesek és az emberek valóban hisznek abban, hogy közösen, felesleges ideológiáktól mentesen, pozitív célokért küzdve, képesek vagyunk Magyarországon a semmiből egy új, más világot építeni.

Találkozzunk március 15-én 15.00 órakor az Andrássy úton és kezdjük el a munkát! “Ne azt kérdezd, hogy a hazád mit tehet érted, hanem, hogy te mit tehetsz a hazádért!” – zárja bejegyzését Magyar Péter.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Magyar Péter Facebook oldala)