Legújabb videójában Orbán Viktor a kutyájával, Alfival együtt hívja fel a figyelmet egy olyan fontos dologra, ami közös ügyünk

Legújabb videójában Orbán Viktor miniszterelnök a kutyájával Alfival látható és egy fontos dologra hívja fel a figyelmet.

Az állatvédelem közös ügyünk – hangsúlyozta Orbán Viktor szombaton a Facebook-oldalán megjelent videóban, amelyben az is látható, ahogy a miniszterelnök kitölti a kormánynak a témában közzétett online kérdőívét.

A kormányfő elmondta: náluk a kutya sohasem csak egy állat volt, hanem a család része.

Az állattartás azonban felelősség is” – szögezte le. Ezért a kormány 13 fontos kérdéssel online párbeszédet indított, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol az állatvédelem legfontosabb kérdéseiről, többek között az állatkínzással kapcsolatos büntetésekről, az állatvédő szervezetek támogatásáról, a kóbor kutyák befogásáról, a pirotechnikai szabályokról.

“Mindenki véleménye számít” – jelentette ki Orbán Viktor, hozzátéve: “hogy meghozhassuk a szükséges döntéseket, és hogy jó döntéseket hozhassunk. 13 fontos kérdés, Alfival mi már ki is töltöttük”.

Itt megnézheted a videót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: MTI)