Közel 2 napnyi kínszenvedés után a nő megszülte kislányát: ám az orvos remegő hangon így szólt

Nicole és Matthew Ziesemer számára a várandósság időszaka egészen különleges állapot volt, és szerették volna ezt az áldott állapotot a lehető legtermészetesebb módon megélni.

Úgy gondolták, hogy az orvosi vizsgálatoknak is csak egy részére mennek el, mindent rábíznak a sorsa, a természetre, a Gondviselésre.

Igen ám, de a szülés és az azzal járó vajúdás a vártnál korábban indult be. Nicole és Matthew gyermekének várhatóan január 30-án kellett volna megszületnie, de a sors közbeszólt.

Nicole kénytelen volt a tervezettnél négy és fél héttel korábban kórházba menni mert december 29-én elfolyt a magzatvize.

Péntek hajnali 4-kor értek be. Szombaton még mindig vajúdott. Ekkor Nicole-nak kezdett megváltozni a véleménye a fájdalomcsillapítók és az orvosi segítség elutasításáról, és végre segítséget kért.

Ez meg is tette a hatását, és 48 órával azután, hogy elfolyt a magzatvize, az orvosok szakszerű beavatkozásának köszönhetően világra hozta a gyermekét.

Ekkor az orvos el akarta távolítani a placentát, de egy másik fejet érzett a nő lába között, így remegő hangon így szólt: “van itt még egy baba!”

Nicole ikreket várt, csak éppen nem tudott róla! Egy órával kislányuk megszületése után világra jött kisfiuk, Cade is.

Cade-nek egy ideig orosi felügyelet alatt kellett maradnia, mert a megerőltető szülés közben a tüdejében folyadék keletkezett. Szerencsére mára már a kisfiú is jól van.

Itt videón is láthatod káprázatos történetüket:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!