Komoly vallomást tett közzé Stohl András az első feleségével kapcsolatban: meg is mutatta a még mindig nagyon csinos Évát

Stohl András első felesége Éva volt, a színész három lánya és egy fia közül ő Rebeka és Luca édesanyja.

A családhoz közel állók anno úgy nyilatkoztak kettejük válása kapcsán, hogy korrektül intézték, viszonyuk normális maradt, nem igazán veszekedtek, mindent megtettek azért, hogy a gyerekek minél kevésbé sérüljenek.

Úgy tűnik, hogy ebben igazuk volt az ismerősöknek, barátoknak, és Buci mostani bejegyzéséből az is kiderül, hogy Évával a mai napig jó kapcsolatot ápolnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

„Egy héttel ezelőtt volt Rebus születésnapja. Sokáig gondolkoztam ezen a képen, hogy megosszam-e. De igen, büszke vagyok rá. Nem csak a gyerekeimre, hanem arra, hogy milyen család vagyunk. A képen Éva, Rebeka édesanyja, azaz a volt feleségem is látható és nem csak a kép miatt teszünk úgy, mintha jól éreznénk magunkat egymás társaságában!

Sok elvált szülő soha többet nem is beszél egymással a válás után, csak ha nagyon muszáj. Mi nem ezt az utat választottuk. Éva az esküvőnkön is ott volt és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságomnak, mint mindenki más.

Nagyon jó kapcsolatban maradtunk és sokat járunk össze, nem csak ünnepekkor, hanem egész évben. Külön öröm számomra, hogy Éva és Vica nagyon jó viszonyt ápolnak. A mozaikcsaládot is könnyű összetartani, ha annak minden tagja elfogadó, és szeretetteljes. Szerencsére nálunk ezzel nincsen gond” – írta a kép mellé Stohl András.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép forrása: Stohl András Instagram oldala)