Komoly betegséget diagnosztizáltak a Való Világ egykori kedvelt játékosánál: őszintén mesélt arról, hogy van most

Könyves Tamás, a Való Világ 3. szériájának játékosa Tommyboyként sok néző szívébe belopta magát. Annak a szériájának már 17 éve, így azóta az egykori játékosokkal is sok minden történt.

Tommyboynak például két évvel ezelőtt született egy gyönyörű kislánya, nagyon szeretne még sok időt eltölteni párjával és kisgyermekével. Épp ezért érintette nagyon rosszul, mikor nemrég észrevették: bőrrákja van.

Blikknek számolt be a szomorú hírről:

“A fodrászom szólt, hogy van a homlokomon egy apró heg. Ezek után elmentem a bőrgyógyászomhoz, aki azt mondta, ez bizony basalioma, azaz bőrrák, majd észrevett egy másik apró sebet is az arcomon. Azonnali kimetszést javasolt, a laborvizsgálatok után pedig kiderült, hogy sajnos valóban rákról van szó” – mondta Könyves Tamás, majd így folytatta: “a mellkasomon nemrég újra észrevettem, hogy hasonló elváltozások kezdnek kialakulni. Már tudom, mit kell keresnem, ezért bár aprók, azonnal észrevettem őket.”

Reméljük, hogy minden kóros elváltozást sikerre fognak majd eltávolítani, mielőbbi gyógyulást kívánunk Könyves Tamásnak!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!