Kitálalt a börtönéletről Aurelio, durva, miket mondott: “Itt minden adott ahhoz, hogy…”

“Nem akarok előre inni a medve bőrére, de ha – a viselkedésemnek megfelelően – tényleg megkapom a kedvezményeimet, a következő születésnapomat már otthon töltöm, ami februárban van – mondta el az RTL kameráinak Aurelio a rácsok mögött.

Bevallása szerint amióta 2022 februárjában bevonult a börtönbe, a strigulákat húzza, hogy mikor szabadulhat. Eközben pedig rengeteget olvas.

“Amiket olvasni szoktam, azokat kintről csomagban bekérem: utoljára egy Hogy neveld a lányodat? című könyvet olvastam, mert született egy kislányom, akinek próbálok majd nagyon jó apja lenni” – mondta, majd még többet árult el kislányáról:

“Pont a héten skype-oltam vele, és amennyire jó, annyira rossz is, hogy nem érhetek hozzá. Már most megkínált a cumijával is, valamint mutogat rám, és olyankor teljesen elveszek… Boldog vagyok, ha láthatom, de azért borzasztóan nehéz

Sokkal rosszabb, hogy tudom, van kint egy kislányom, ám nem vagyok ott, nem vagyok a napjainak a része. Amennyi erőt ad, annyival is nehezíti a mindennapokat.

Nagyon érzelmes csávó vagyok, megvisel. Szeretném a kezembe fogni, szeretnék vele foglalkozni… szóval ez kettős dolog” – számolt be érzelmeiről.

Kitért arra is, hogy a börtön nagyon megváltoztatta: Sokkal türelmesebb és rugalmasabb lett.

“A nagy egómat elengedtem, kimértebb lettem. Itt minden adott ahhoz, hogy az ember kicsit visszavegyen az arcából” mesélte.

Nézd meg a teljes interjút itt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!