Kilenc szuper tipp alacsonyabbak számára: így öltözködj, hogy te is csinos és divatos legyél

Ha alacsony vagy, tudod, hogy mennyire nehéz megfelelő nadrágot vagy ruhát találni. Most mutatunk néhány olyan trükköt, melyet érdemes bevetned, ha alacsony termetű vagy.

1.Hangsúlyozd a derekad

Általában az alacsony lányoknak nagyon vékony a dereka, használd ki ezt az adottságod, tegyél fel egy szuper övet, hogy mindenki irigykedve nézzen rád.

2.Rövid szoknya

Nem minden szoknya áll jól az alacsony lányoknak, hiszen általában még jobban összenyomják az alakot. Egy térd fölé érő példány azonban valósággal megnyújt, csodákra képes. Húzz hozzá egy hegyes cipőt, vagy csizmát, ez még csak fokozza a hatást.

3.Halásznadrág

Nagyon előnyös ez a fazon az alacsony lányok számára, hiszen a dereka magas, a szára pedig boka fölé ér, így optikailag nyújtja a testalkatot.

4.Magas derekú nadrág

A magas derekú nadrág nyújtja a testalkatot, ha hosszú lábakról álmodozol, akkor csak ilyet viselj.

5.Egy jó szabó

Nagyon fontos, hogy legyen egy jó szabód, hogy méretre tudja alakítani neked a nem megfelelő ruhákat. Így nyugodtan megvásárolhatsz egy olyan ruhát vagy nadrágot is, amelyik egy kicsit hosszabb a kelleténél.

6.Sötét ruhák

A fekete vagy sötét színű ruhák megnyújtják az alakod, részesítsd előnyben őket.

7.Bő ruhák

Bár manapság divatosak a bő ruhák, vigyázz, inkább kerüld őket, mert még inkább összenyomják az alakod. Ugyanez érvényes a réteges öltözködésre is.

8.Hosszú kabát

Soha ne viselj rövid kabátot, inkább hosszú példányokat válassz, mert ezekben magasabbnak tűnsz, mint amekkora vagy igazából.

9.Alacsony sarkú cipő

Nem kell mindig magassarkút viselned, az apró ún. cicasarkak tökéletesen nyújtják az alakot.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja.com)