Judy nem bírta tovább és kitálalt! Ezért válik: “Álmomban sem gondoltam, hogy a férjem…”

Judy nem bírta tovább és úgy döntött, véget vet 14 évig tartó kapcsolatának:

“A rabja voltam egy már régen nem működő házasságnak, mégis nehéz volt új esélyt adni magamnak” – mesélte az énekesnő a Story magazinnak.

“Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt.

Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak…

De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam.

Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek, méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban” – kezdte Judy, majd így folytatta:

Elmentünk párterapeutához is, de bárcsak ne tettük volna. Álmomban nem gondoltam, hogy a férjem ilyen véleménnyel van rólam.

Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki. Aztán ő is külső segítséget kért, és hitte, hogy visszafordítható a kettőnk közötti távolság.

Közeledett, de én akkor ezt már nem tudtam fogadni. És bár lassan több mint másfél éve nincs kapcsolatunk egymással, zokogtunk mindhárman, amikor ez év januárjában különköltöztünk” – közölte az énekesnő.

Judy ettől függetlenül még hisz abban, hogy egyszer megtalálja az igazit: “Rengeteget tanultam ebből a házasságból, tudom, mikor és hol hibáztam, és igyekszem ezt a jövőben már nem elkövetni.

És bár jövőre 50 éves leszek, hiszek még a boldogságban, és vágyom is rá, hogy szeressenek” – mondta a Story magazinnak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)