Járai Máté kendőzetlen és meglepő vallomása könnyeket csalt Rácz Jenő szemébe: a sztárséf alig hitt a fülének

Ezen a héten véget ért a Nyerő Páros című népszerű vetélkedő, és talán még a legvérmesebb Rácz Jenő rajongók sem számítottak arra, hogy a sztárséf és barátnője 6:0 arányban fogja bezsebelni a többi pár szavazatát Dér Heniékkel szemben.

Mindez azért is volt meglepő, mert Jenőt többször kritizálták amiatt, milyen hangon beszél Dórival, és hogy saját magát talán mindenki más fölé helyezi. Különösen Járai Máté és Kíra volt az, aki többször is hangot adott ellenvéleményének.

A végjátékban aztán Járai Máté igencsak váratlan vallomással lepte meg Rácz Jenőt:

“Jenő! Egyértelműen nem hiszem, hogy törzsvendég leszek az éttermedben, és nem hiszem, hogy együtt fogjuk tölteni a szilvesztert, és az se biztos, hogy ha legközelebb találkozunk, akkor nem fogom mondani neked, hogy ne beszélj így a Dórival, mert ez engem nagyon bánt.

Végig a játék alatt azt volt a gondolatom, hogy én úgy szeretnélek téged megleckéztetni, úgy szeretném, hogy lássalak téged kiesőzónában. És akkor is, a Kírával együtt úgy döntöttünk, hogy valamit nem lehet tőled elvenni, az pedig az, hogy mindannyiunknál erősebb vagy.

És az, hogy ez miért van, teljesen mindegy, de szeretném a felét annak a kitartásnak és annak a hitnek, ami benned van önmagaddal szemben és a világgal szemben. Mindegy, hogy kompenzálsz, mindegy, hogy a Dóri előtt teszel bármit, de én úgy gondolom, hogy te, amit végigcsináltál, az…. Ha a fele lenne nekem, azt nagyon szeretném.”

Rácz Jenő el is mesélte, hogy élte meg mindazt, amit Járai Máté csinált és mondott: bevallotta, hogy olyan érzelem jött elő belőle is, amit szavakkal ki sem lehet fejezni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!