Istenes Bencét mentővel vitték kórházba: részletesen beszámolt róla, milyen súlyos baleset érte

Nemrég derült ki, hogy Istenes Bence is egy futballcsapathoz igazolt játékosként: az Öskü csapatához szerződött.

Most vasárnap is épp a csapat színeiben rúgta a bőrt, amikor komoly baleset érte. Olyannyira, hogy azonnal jött érte a mentő, és kórházba kellett szállítani.

Minderről Bence már saját maga számolt be közösségi oldalán, ahol részletesen leírta, pontosan mi történt vele, és milyen állapotban van most:

“Vasárnap meccsünk volt Oskün, de nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem… egy szerencsétlen esés után éreztem, h baj van, mert nem tudtam felkelni a földről és mikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom… mentővel vittek a pályáról a kórházba, a röntgen azonnal kimutatta, h mindhárom szalag elszakadt a vállamban” – kezdi a történetét a műsorvezető, majd így folytatja:

“Tegnap meg is műtöttek… Gyerekkorom óta sportolok, de hála istennek eddig minden komolyabb sérülés elkerült, ez volt az első műtétem, sőt, most voltam először kórházban” – mondja Bence, aki természetesen mindenkinek megköszönte a gyors segítséget, a mentősöknek, az orvosoknak és a nővéreknek is.

Így zárja bejegyzését: “Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris. Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom.”

A teljes beszámolót itt tudod elolvasni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!