Hírt adott magáról Nádai Anikó: elárulta, milyen komoly volt a baj, miért kellett megműteni és azt is leírta, hogy sikerült az operáció

Nádai Anikó csütörtök este jelezte közösségi oldalán, hogy nagy a baj, műteni kell! Most végre újra jelentkezett, kiderült, hogy már otthonában lábadozik és azt is leírta, milyen komoly beavatkozáson esett át:

“Tartozom annyival, hogy tájékoztatlak Titeket a jelenlegi helyzetről, amit majd később, ha kicsit összeszedtem magam megteszek részletesen egy videó formájában is.

Túl vagyok a műtéten, már itthon vagyok, méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni. Szerencsére, ha minden igaz, még időben sikerült felismerni. Most a szövettan eredményét várjuk. De bízom a legjobbakban.

Kizárólag azért posztoltam ki az én történetem, mert szeretnék mindenkit ösztönözni arra, hogy járjon el rákszűrésre! (És a betegség nem csak ezen típusra gondolok!) Vigyázzatok magatokra!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés


Nádai Anikó azt is leírta, milyen sokat jelentett számára az a rengeteg kedves üzenet, törődés és odafigyelés, amit az érte aggódóktól kapott! Mi is mielőbbi gyógyulást és teljes felépülést kívánunk Anikónak!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!