Forrnak az indulatok: szavazásra buzdító bejegyzése után a nézők csalással vádolják Gabriela Spanicot, így reagált a TV2:

Gabriela Spanic hétről-hétre továbbjut a TV2 szombat esti táncos showműsorában, a Dancing With The Starsban, annak ellenére, hogy a zsűri és a nézők szerint sem üti meg mindig a mércét a produkciója.

Olyan kiválóságok estek már ki a versenyből, mint a nagy közönségkedvenc Détár Enikő, ám Spanic még mindig versenyben van. A nézők közül sokan nem értik, hogy lehet ez, ám a színésznő közösségi oldalára feltett szavazásra buzdító szöveg után már kezdik sejteni.

„Magyar idő szerint este nyolctól tudtok rám szavazni az applikációban, amely ha nem érhető el az alkalmazás-áruházban, akkor annyit kell tennetek, hogy letöltitek a VPN-t, majd az országotoknak Angliát vagy Magyarországot állítjátok be. Köszönöm nektek nagyon” – írta latin-amerikai követőinek közösségi oldalán Gaby.

A TV2 applikációja elvileg nem érzékeli, hogy a szavazó valójában nem innen szavaz, hanem Mexikóból vagy épp Venezuelából. Ezért könnyen lehet, hogy sokan Dél-Amerikából küldik el a szavazatukat Gabyra, anélkül, hogy látnák a produkcióját.

Blikk megkereste a TV2-t, a csatorna pedig így reagált az ügyre: A múlt szombati adás alatt nem nőtt az applikációt letöltők száma jelentősebben, mint a korábbi adások alatt. Semmilyen jel nem utal arra, hogy az említett probléma valós lenne és kijátszották volna a rendszert, ez nem látszott az eredményeken.A nézők továbbá az applikáció mellett sms-ben is szavazhatnak kedvenceikre, amely opció kizárólag Magyarországról érhető el – közölte a TV2.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!