Fogkrémet kent a körmére, videóra vette, milyen szuper eredményre jutott: azóta már több mint egymillióan látták

Minden nő tudja, hogy a körömlakk-lemosóknak milyen kellemetlen szaguk van, de szerintünk ez azon kevés női szépségápolással kapcsolatos dolgok egyike, amikkel még a férfiak is tisztában vannak.

A szúrós, erőteljes szag, van, hogy még órákkal később is érezhető a lakásban. Éppen ezért nagy szükség lenne valami olyan körömlakk-eltávolító módszerre, amely sokkal kevésbé szúrós szagokat hagy maga után.

Ezért is örültünk meg nagyon, amikor megláttuk az alábbi videót: ez a találékony hölgy ugyanis egy olyan szert használ a körömlakk eltávolítására, amely minden háztartásban megtalálható, napi használati tárgy, csak épp eddig teljesen más oldaláról ismertük  meg: ez ugyanis a fogkrém.

És a videó bemutatja, hogy nemcsak fogmosásra, fogápolásra használhatjuk, hanem a körömlakk lemosására is kiváló: Kenjük a körmünkre egy keveset a fogkrémből, és egy fogkefével súroljuk meg.

De az is jó módszer, ha egy kisebb tálba egy kevés vizet öntünk és ebbe nyomunk fogkrémet. Egy körömkefe segítségével ezzel a folyadékkal keféljük át a körmeinket, és a lakk hamar el is tűnik.

Ilyen egyszerű: a fogkrémekre ezután elmondhatjuk: kettő az egyben:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!