Élőben jelentkezett a kórházból Schobert Norbi, volt mellette egy meglepetésvendég is:

Schobert Norbert láthatóan jobban érzi magát, olyannyira, hogy már arra is volt ereje, hogy élőben jelentkezzen be a kórházi ágya mellől.

Norbi ráadásul nem volt egyedül, nagyon meghatódott, amikor megtudta, ki jött hozzá látogatóba: ő nem volt más, mint egyik leghűségesebb tanítványa, Rácz Géza, aki Pándról, vonattal, busszal és villamossal érkezett a kórházba, hogy láthassa mesterét.

Minderről így számolt be Schobert Norbi: “Gyerekek ez annyira szép sztori, komolyan mondom! Nem vagyok még abban a formában, hogy nagyon boldogan bejelentkezzek, de ez elképesztő. Tavaly nyár elején a legmesszebb pont ahova Géza el tudott menni a ház eleje volt. És most magától bejött hozzám.

Ez annyira jóleső érzés nekem. Csak is ez számít. Meg kell tanulni egy új dolgot, meg kell tanulni elengedni a stresszt….Vannak még csodák, nekem ez a csoda, hogy Géza bejött hozzám…Hamarosan otthon leszek és egy egészen más Norbit fogtok visszakapni. Egy olyat, aki most már csak a jó dolgokkal foglalkozik” – fogadkozott a fitneszguru.

Itt meg tudod nézni a videót teljes hosszában:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!