Élő adásban fagyott le Hajdú Péter: korábbi kijelentésével szembesítették, végül aztán jól kivágta magát

Hajdú Péter szerda reggel a TV2-n a Mokka adásának vendége volt. Nem is akármilyen apropóból hívták be a Live TV frissen kinevezett vezetőjét:

Néhány nappal ezelőtt ugyanis a 45 éves televíziós szakember megkérte 20 évvel fiatalabb barátnőjének, a gyönyörű Eszternek a kezét. Hajdú a műsorban elmesélte, hogy az eljegyzési gyűrűt egy tortába rejtette, ám mégsem ez maradt az adás legemlékezetesebb pillanata.

Még csak nem is a showman 8 hónapos vizslája lopta el a show-t, akit Hajdú magával vitt a felvételre, hanem a műsorvezető, Istenes László odaszúrása: ugyanis egyik pillanatról a másikra ezt mondta Hajdú Péternek:

„Jó sok évvel ezelőtt, amikor én már a második házasságomban éltem, akkor te odaszúrtál nekem egy asztaltársaságban és azt mondtad, hogy egy normális férfi csak egyszer nősül. Ma mit gondolsz erről?”

Hajdú Péter pár másodpercig lefagyott, aztán őszintén elmondta a véleményét a dologról: “Mindenki tévedhet, még én is. Nyilván mindenki, aki megnősül egy életre tervezi, de aztán alakulhat másképp mindenkinek az élete és hát így alakult nekem is”.

Az interjút itt nézheted meg:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!