Elhunyt a mulatós zene egyik legnagyobb ikonja, L.L. Junior és Gáspár Győző is megtörten gyászolja

A mulatós zene egyik legnagyobb alakja, akinek a nevéhez a 80-as évektől kezdve számtalan sláger fűződött, ma örökre itt hagyott bennünket. Meghalt Csóré Béla.

Február 10-én azt lehetett olvasni a közösségi médiában, hogy Csóré Béla agyvérzést kapott. 4 nappal később pedig szervezete már nem bírta tovább a megterhelést.

A fantasztikus zenész-énekest, generációk kedvencét L.L. Junior és Győzike is megtörten gyászolja.

“Ő maga volt a zene . A 80as évektől napjainkig. Felejthetetlen dalokkal, amik generációk szívébe íródtak. Szerencsés vagyok, hogy a barátja lehettem. Sokat mulattunk együtt, és mindig kölcsönös tisztelettel voltunk egymás felé” – írja Facebook oldalán L.L. Junior.

Gáspár Győző pedig az alábbi szavakkal emlékezik meg róla: “Dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltődést nyújtó zenére. Generációnknak nincs olyan tagja, aki ne ismerte volna egyedi hangszínű nótáit, és nincs olyan lakodalmas zenész se, aki ne tanulta volna meg számait, vagy ne próbálta volna utánozni stílusát” – olvasható Győzike írásában.

Mi most ezzel a gyönyörű számával emlékezünk rá:

Nyugodjon békében.