Elfoglalták a helyet a babakocsis anyuka elől: képét látva a kommentelők mégis durván nekiestek

Parázs vita bontakozott ki egy Facebook csoportban, a többség pedig nem az azt kirobbantó babakocsis anyuka pártjára állt.

“Bkv-zzál babakocsival… Szeretem, hogy így figyelünk egymásra. Nem leülni akartam, hanem a babakocsit betolni a helyére, hogy a többi utasnak ne legyen útban.

Nem az a poszt lényege, hogy ki tudom-e nyitni a szám vagy sem. Hanem, hogy nem figyelünk oda a másikra. Nem érzem feladatomnak felnőtt embereket nevelni.

Ugyanis az elsőbbségi hely arról szól, hogy addig használhatja a többi utas, míg nem jön olyan, akinek fenn van tartva az adott hely, vagyis kötelessége FIGYELNI erre” – írta bejegyzésében az édesanya.

Posztjához pedig az alábbi fotót csatolta:

(Forrás: Facebook)

A furcsa az, hogy a kép alatt a kommentelők többségétől nem együttérzést, hanem kioktatást kapott:

„Nem kötelessége aktívan nézni, hogy te most megérkeztél. Nem vagy a világ közepe, csak mert babakocsid van. Lehet szólni, arrébb fognak menni”

„Nemvagyokmomzillla DE?!?! – jellegű posztunkat láthatták a reggeli tömegben, babakocsival szerencsétlenkedő momzillától”

„Bocsi srácok, betolhatom oda a babakocsit? – Persze! és boldogan utaztatok volna tovább!

„És ahelyett, hogy szólnál neki, lefotózod, és kirakod egy több százezres csoportba? Mi volt ezzel a célod?” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások születtek.

Természetesen olyan mondatokat is találtuk, melyekkel a babakocsis anyuka pártját fogták.

„Hihetetlen, hogy egy édesanyát kell szidni, hova fajul ez a világ?! »reggeli tömegben, babakocsival szerencsétlenkedő momzilla«, hát hogy lehet ilyet írni vagy mondani egy édesanyára???

Az ilyennek se volt még gyereke, próbálna meg egyszer a tömött buszra felfurakodni, mikor reggel vinni kell a gyereket orvoshoz oltásra, és tömve vannak a metrópótlók, mert mindenki dolgozni megy.

És senki sem menne arrébb, hogy beljebb tudjak menni, vagy fel se próbálok szállni, vagy bepréselem magunkat a babakocsival az ajtóhoz” – írta egy kommentelő, aki az édesanyával szimpatizált.

Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!