Egy hajléktalan hölgy betelefonált Bochkor Gábor műsorába, onnantól kezdve teljesen megváltozott az élete

A Retró Rádió Bochkor című műsorában csütörtök reggel egy Gabi nevű hölgy jelentkezett a Hungary Machine játékra.

Mikor adásba került, a nő elmondta Bochkor Gábornak és Lovász Lászlónak, hogy éppen Budapest egyik közterének padján ül, ráadásul napok óta ott töltötte az éjszakáit is, mivel sajnálatos módon hajléktalanná vált.

Bochkornak és Lovásznak természetesen azonnal megesett a szíve a nehéz sorsú hölgyön, és rögtön arra kérték hallgatóikat, hogy jelentkezzen az, aki szállást vagy munkát tud adni az embert próbáló helyzetbe került nőnek.

Gabi már attól elérzékenyült, hogy hallotta a műsorvezetők felhívását, ám az igazi csoda csak ezután vette kezdetét. A felhívásra jelentkezett ugyanis László, egy takarítócég vezetője, aki azonnal állást ajánlott hölgynek, sőt, szobát is bérelt számára egy munkásszállón.

Maga Bochkor Gábor is nagyon boldog volt, hogy ilyen hamar sikerült szállást és munkát szerezni a hajléktalan hölgynek. Így nyilatkozott a Ripostnak:

“Óriási köszönet a gyors segítségért hallgatónknak, Lacinak, aki nemcsak Gabinak adott reményt, de kicsit mindnyájunk napját szebbé tette” – lelkendezett a műsorvezető.

Mi is nagyon köszönjük így ismeretlenül is Lászlónak ezt a nemes cselekedetet, több ilyen ember kellene az országban, mint ő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!