Durva mennyi pénzért kelt el Andy Vajna rózsadombi villája! A videóban most kívül-belül láthatod a mesés ingatlant:

Őrületes összegért kelt el Andy Vajna budapesti villája. Az összeg a filmproducer özvegyének, Vajna Tímeának a vagyonát gyarapítja.

Timi, aki nemrégiben ment hozzá Ráthonyi Zoltán üzletemberhez, immár a Ráthonyi-Palácsik Tímea nevet használja.

A TV2 Tények Plusz című műsora tudósításában külső és belső felvételeket is mutatott a most eladott, káprázatos luxusingatlanról.

1,3 milliárd forint. Ennyi pénzt adtak Andy Vajna budapesti villájáért. Ráthonyi-Palácsik Tímea, vagyis az özvegy manapság sokkal többet tartózkodik Los Angelesben, mint idehaza, egyesek szerint ezért adta el a luxusingatlant.

Van, aki szerint viszont azért, hogy könnyebb legyen Timinek feldolgozni egykori férje halálát. Megmutatjuk, hogy hogy néz ki a ház, ami ilyen sok pénzért talált új gazdára.

A producer gondtalan élethez elegendő örökséget hagyott Timire, amely a becslések szerint 40 milliárd forintra tehető. A közösségi médiája tanulsága szerint ez az összeg valószínűleg valós.

Timi nem feledkezett meg Andy Vajnáról halálának évfordulóján: a napokban felkerültek képek egy koszorúról, amelyre az özvegy azt írta: Hiányzol!

Az évfordulókon felerősödnek az érzések Timiben. Ez a ház, amitől most megvált, lehetséges, hogy szintén szimbóluma volt egy egykori érzelemnek.

Információink szerint az özvegy tízszer sem aludt a most 1,3 milliárdért elkelt 1260 négyzetméteres telken lévő 400 négyzetméteres házban – hangzik el  a tudósításban.

Itt a videó, amelyben kívül-belül láthatod a mesés ingatlant.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!