Drámai videót tettek közzé, amin látható, hogyan ég ki teljesen egy kisbusz a kőröshegyi völgyhídon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tette közzé közösségi oldalán azt a videót, ami bemutatja a szörnyű képsorokat. Ezt írják a videó mellett közleményükben:

“Vasárnap hajnalban egy színi társulat az előadásukról tartott hazafelé az M7-es autópályán található Kőröshegyi völgyhídon, amikor a járművük motortere elkezdett füstölni, majd a kisbusz kigyulladt és rövid időn belül teljesen kiégett. A drámai felvételeken látszik, hogy amíg lehetett, próbáltak minden értéket menteni a járműből. Amint a diszpécserünk észlelte az esetet, rögtön a helyszínre küldte az útellenőrünket.”

Aztán értesítették a szükséges szerveket, köztük a rendőrséget és a katasztrófavédelmet is. Így folytatják az eset leírását oldalukon:

“A tűzoltók kiérkezéséig gyorsan lezártuk a külső sávot, majd ahogy a mentési munkák elindultak, teljes pályazárat vezettünk be a rendőrséggel együtt.

A felvételekhez nem is lehet mit hozzáfűzni, elképesztő lélekjelenléttel pakolták ki a kisbuszt a társulat tagjai. És ismét, ami a legfontosabb: szerencsére nem történt személyi sérülés” – olvasható a közleményben.

Tényleg, kész csoda, hogy szerencsére nem sérült meg senki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!