Bud Spencer egyik unokája elismert ketrecharcos, lányunokája pedig egyszerűen gyönyörű: mindketten hasonlítanak nagyapjukra

Bud Spencer egyik fiú unokájáról, aki Spencerhez hasonlóan szintén a Carlo Pedersoli nevet kapta az utóbbi években többször is lehetett hallani, hiszen ketrecharcos lett belőle.

A 28 éves ifjú Carlo Miamiban él, és harcművészettel foglalkozik, nem is alapfokon.

Az olasz bajnokságban váltósúlyban első helyezést ért el, nemzetközi szinten pedig, a kevert stílusban jó pár győzelmet ért el eddigi karrierje során, igaz, néhányszor alaposan el is páholták.

Mint ezen a fotón látható, bizony szembetűnő a hasonlóság a híres nagypapával, ráadásul belőle valódi pofonosztó lett:

(Képek: Instagram – Carlo Pedersoli Jr.)

Bud Spencer lányunokájáról Sofia Pedersoliról már kevesebbet tudni: édesanyja így ír róla az Apám, Piedone című könyvében:

“Lányunokád, Sofia immár igazi nő, és ahogy te mondtad, szép és titokzatos még mindig. Tőled örökölte azt a belső mélységet, amely érzékennyé, erőssé, ugyanakkor törékennyé is teszi a szívet, közben pedig igazi harcos is, nem ismer kompromisszumot, és büszkén küzd azért, amiben hisz.

Tőled van az elképesztő memóriája is, ami értékes adottság – olvashatók sorai, amiben elhunyt édesapjának számol be lányunokájáról.”

A jellemzés találó, Sofia valóban szép és titokzatos, édesanyja gyakran tesz fel róla képeket közösségi oldalára:

(Képek: Instagram – Cristiana Pedersoli)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!