Borzalmas részletek derültek ki, szülei találtak rá Babicsek Bernát holttestére: “Nem volt rajta égési sérülés, csak…”

Sokkolta az országot a népszerű színész és zenész, Babicsek Bernát halála. Kollégái, barátai megrendülten búcsúznak tőle.

Ha szeretnéd tudni milyen szavakkal köszönt el tőle Pokorny Lia és Détár Enikő, IDE KATTINTVA elolvashatod.

Ráadásul szörnyű halál jutott neki, minden valószínűség szerint kigyulladt valami a házában és füstmérgezést szenvedett.

Mostanra az is kiderült, hogy szülei találtak rá Babicsek Bernát holttestére. Nincs is ennél borzalmasabb dolog egy szülő számára.

A színész apja a Blikknek elmondta, ő törte be a ház egyik ablakát, miután azt látták, hogy minden zárva van a házban. Bernátot az erkélyajtó mellett, a földön fekve találták meg.

“Nagyon nehéz bármit is mondani… Reggel már voltunk a templomban, mondtak egy misét érte, Bernátot már befogadták a mennyben” – közölte megtörten az édesapa.

Az édesanya a Borsnak nyilatkozott: “Elkezdtünk kopogni és próbáltunk benyitni a házba, de zárva volt minden. Hirtelen rossz érzés fogott el és a férjem betörte a teraszablakot. Azonnal az emeletre ment, én lent kerestem a fiam, de nem volt sehol. Ösztönösen a konyha sarkába kaptam a fejem és ott, a konyhaasztal mögött feküdt a fiam.

Már teljesen meg volt merevedve. Nem volt rajta égési sérülés, csak tiszta korom volt az egész kis feje, ahogy ott feküdt. Életem végéig kísérteni fog a pillanat”.

Babicsek Bernát édesanyja szerint a színész sütni vagy főzni akarhatott valamit, de olyan fáradt lehetett már, hogy valószínűleg elaludt.

A Bors úgy tudja, egy tűzhelyen felejtett olajos serpenyő okozhatta Babicsek Bernát halálát, ami kigyulladt és olyan gőzöket, gázokat szabadított fel, amik miatt elfogyott az oxigén a helyiségben.

Ennek verziónak a lehetőségét erősítette meg Győrfi Pál is az RTL Klubnak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a színész valószínűleg próbált kimenekülni, de túl sok füstöt lélegezhetett be, így már nem ért el a teraszajtóig: