Az anya bement aludni, két kislányát az autóban felejtette a tűző napon: a 3 éves lány meghalt, a kisebbik állapota kritikus

Egyszerűen nem tudjuk felfogni, mi járhatott annak az amerikai nőnek a fejében, aki bement pihenni hűs otthonába, gyermekeit pedig kint hagyta az autóban, a tűző napon, a 32 fokban.

A nő – állítása szerint – nagyon fáradt volt, ezért bement a házba, hogy lefeküdjön pár órára, viszont teljesen megfeledkezett az autóban hagyott két pici gyermekéről.

Mikor a rendőrök rátaláltak a két kicsire, a nagyobbik már eszméletlen állapotban feküdt húga mellett. Mire az orvosok kiértek, az eszméletlen gyermeket már nem tudták megmenteni, ő a helyszínen meghalt, a kisebbik gyermeket kritikus állapotban szállították kórházba.

Amikor 32 fokos a levegő, a tűző napon, egy autóban jóval melegebb lehet, a gyerekek pedig szabályosan fulladozni kezdtek a tűzforró autóban. A nő szomszédja elmondta, hogy az anya éjszakai műszakról tért haza, tényleg rettenetesen fáradt lehetett, csak az alvásra tudott gondolni, ezért feledkezhetett meg a két gyermekről.

Az arkansasi rendőrség megindította az eljárást az ügyben.

Mi pedig nem győzzük elégszer elmondani: SOHA ne hagyj bent senkit, gyermeket, felnőttet, állatot sem, a tűző napon az autóban, mert végzetes következményei lehetnek!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Képünk illusztráció)