Az ALDI is közzétette a vevőkre vonatkozó új szabályokat: sokaknak nem fog tetszeni, amit a bevásárlókocsikról írnak

Az ALDI Magyarország is alkalmazkodott a szerdától érvényben lévő négyzetméter alapú korlátozásokhoz és az új szabályokhoz. Közösségi oldalukra feltett közleményükben ezt írják:

“A 2021.04.07-től érvényes határozat értelmében üzleteinkben 10m2-enként 1 vásárló tartózkodhat. Ebbe nem számít bele a 14 év alatti gyermek, a 65 év feletti, illetve a fogyatékkal élő személy kísérője.

Üzleteink eladótere változó, így a bent tartózkodók száma is eltérő lehet, ezért minden ALDI bejárata elé kihelyeztünk egy plakátot, ami tájékoztat benneteket a maximális vásárlószámról.

A létszámot az üzletek bejáratnál kihelyezett bevásárlókocsik, illetve kosarak számának korlátozásával tudjuk ellenőrizni, ezért ezeknek a használata kötelező.

A beengedést az üzlet dolgozói, illetve a vagyonőrök fogják irányítani. Kérünk titeket, hogy továbbra is figyeljetek az óvintézkedések betartására. Vigyázzunk egymásra!” – olvasható a közleményben.

Az itt látható képen pedig azt is láthatjuk, hogy egy bevásárlókocsival vagy kosárral maximum egy személy vásárolhat. Tehát, akárcsak a Spar üzleteiben, itt sem lehet ketten vagy többen egy kocsit tolni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Getty Images)