A képek nem hazudnak: óriási változáson ment keresztül Gáspár Bea a hatalmas fogyása óta, gratulálunk!

A most következő képek talán mindennél jobban elmondják, mennyit is számít az a 13 kiló súlycsökkenés, amit Gáspár Bea könyvelhetett el az elmúlt hetekben, hónapokban.

Bea július elején árulta el, hogy gyomorszűkítő műtéten esett át, ugyanis az utóbbi évek alatt 30 kilót hízott, ami már veszélyeztette az egészségét. 2017-ben az orvosok pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, ami miatt cukorbeteg is lett.

Alig három év alatt 91 kiló lett a súlya, hiába próbálkozott diétákkal és sportolással is, az egészségügyi problémák pedig nem múltak. Mint mesélte, azért volt szükség a műtétre, hogy megóvja az életminőségét: ha így halad tovább, és évente tíz kilót felszed, szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák is kialakulhatnak a meglévő betegségei mellé

Gyomorszűkítő műtéte óta azonban rohamosan fogy, de a Hot! magazinnak elárulta, arra figyelnie kell, hogy kis adagokat egyen és igyon, mindezt lassan, mivel gyomra befogadóképessége két deciliter lett. Ha ennél többet fogyaszt, nagy fájdalmai lesznek.

“Nőcisebben tudok öltözködni, magas sarkú cipőket is fel tudok venni ismét, nem panaszkodom annyit arra, hogy fájnak a lábaim és az ízületeim, nem fújattok, ha lépcsőzni kell.Olyan ruhákat tudok hordani újra, amik évtizedekkel ezelőtt jöttek rám legutóbb. Ez fantasztikus érzés!Ilyenkor úgy érzem, megéri minden szenvedést” – nyilatkozta Gáspár Bea a magazinnak.

Két hónap alatt már 13 kiló ment le róla, jelenleg 78 kilót mutat alatta a mérleg. Férje, Gáspár Győző is egyre többször dicséri az alakját, az utóbbi időben rengeteget bókol neki.

A képek is jól mutatják, milyen látványosra sikeredett Bea asszony fogyása. A most következő kép néhány hónappal ezelőtt készült:

(Kép: Instagram – Gáspár Győző)

Az itt látható pedig jó pár héttel később:

Kép: Instagram – Gáspár Evelin)

Jól látható a változás:

(Kép: Facebook – Gáspár Bea)

Bea jóval vékonyabb lett és valósággal kivirult a műtét óta! Gratulálunk ehhez a fantasztikus eredményhez!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!