A kalocsai féri meg akarta tudni, kikkel csalja meg felesége: brutális tettre ragadtatta magát

Jelenleg is letartóztatásban van az a 45 éves férfi, aki a gyanú szerint bezárta unokaöccsét a garázsba, leültette egy székre és vascsővel bántalmazta, hogy vallomást csikarjon ki belőle.

Bejelentés tett a Kalocsai Rendőrkapitányságra egy helybéli nő idén szeptember 21-én, miszerint élettársát bántalmazta és kifosztotta a rokona.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy nagybátyja aznap délután áthívta magához és garázsrendezésre hivatkozva becsalta a melléképületbe, majd rázárta annak ajtaját.

Ezután faggatni kezdte, hogy felesége kivel szűrte össze a levet, amíg ő börtönben volt, de a rokon nem tudott válaszolni a kérdésre.

Nagybátyja ekkor ingerült lett, leültette őt egy székre és megfenyegette, hogyha nem mondja el, amit hallani szeretne, akkor elássa őt a kertbe.

A férfi a telefonját is elővette és követelte unokaöcsétől, hogy mondja a kamerába a szeretők névsorát.

Az ijedt rokon továbbra sem volt együttműködő, ezért vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte vallatója. A sértettben ekkor tudatosult, hogy nincs választása, ezért eleget tett zsarolója kérésének. A bántalmazó ezután az ajtóhoz rángatta, majd kihajította rajta a sértettet.

A férfi csak ekkor vette észre, hogy az incidens során kiesett zsebéből a tárcája, benne a pénzével és az irataival. Azonban hiába kérte rokonától, hogy adja vissza az értékeit, nem járt sikerrel.

A kalocsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves helybéli férfit. A gyanúsítottat kifosztás bűntett miatt kihallgatták a nyomozók.

A férfi jelenleg is letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és vádemelést javasolnak – olvasható a police.hu oldalon, a rendőrség közleményében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kép és kiemelt kép: police.hu)