A 87 éves férfi utolsó kívánságát képen is megörökítették: a fotó által kiváltott reakciókra senki sem volt felkészülve

A 87 éves wisconsini Norbert Schemm tudta, hogy már csak órái vannak hátra: épp ezért megható kéréssel fordult a kórház vezetőségéhez és családtagjaihoz:

Az idős ember azt szerette volna, ha kórházi ágyán ihatna még egy sört családtagjaival. A férfi régi történeteket mesélt nekik, egy közös képet is készítettek, amit utólag Norbert unokája, Adam felrakott a közösségi oldalára, az alábbi szöveggel:

“A nagypapám ma hunyt el. Halála előtt egy nappal az volt az utolsó kívánsága, hogy egy utolsót sörözhessen a fiaival, unokáival” – írta Adam Schemm.

(Kép forrása: Twitter)

A kép által kiváltott reakciókra azonban sem ő, sem a család többi tagja nem számított. A bejegyzést közel 400 ezren kedvelték, és 30 ezer felhasználó osztotta meg az utolsó családi fotót.

A hozzászólók sorra vallották be Adamnek, hogy a kép láttán rögtön hazalátogattak szüleikhez, nagyszüleikhez, ugyanis átérzik a fotó mondanivalóját. Több ember osztott meg például hasonló, megható családi történeteket is.

„Nem ismerlek, de átérzem.”

„Napokkal azelőtt, hogy a nagypapám meghalt, tudatta velünk, hogy szeretne egy szivart és egy sört. Vettünk neki.”

„Ez a bejegyzést látva meglátogattam idős szeretteimet”

Bizony, szeressük idős hozzátartozóinkat, értékeljük őket, míg ott vannak velünk, hiszen eljön majd az a pillanat, amikor már nem fogjuk tudni megmondani nekik, mennyire fontosak számunkra.

Oszd meg másokkal is!