22 évvel azután, hogy örökbe adták, a fiú felkutatja vér szerinti anyját: sokkoló felfedezésre jut kilétével kapcsolatban

1985 októberében egy rémült, magára hagyott fiatal nő, Christine Tallady egy kisfiúnak adott életet. Egyedülálló volt, senkire nem számíthatott abban az időben.

Ezért úgy határozott, hogy a gyermeket örökbe adja, hogy legalább a csöppségnek meglegyen az esélye arra, hogy jó körülmények között nőjön fel.

A nő a „nyitott örökbefogadás” opciója mellett döntött, ami azt jelenti, hogyha a fia valaha is kíváncsi lenne a biológiai anyjára, akkor kapcsolatba léphet vele.

A kisfiúnak szerencséje volt: szerető örkbefogadó szülőkre talált, és semmiben nem szenvedett hiányt gyerekkorában. Természetesen, mikor nagyobb lett, elmondták neki, hogy örökbe fogadták.

Steve- az örökbefogadók így nevezték el őt – fiatal felnőttként úgy döntött, itt az ideje felkutatni vér szerinti anyját. Beírta a keresőbe a nő nevét, és szeme igencsak elkerekedett a döbbenettől. Kiderült, nagyon közel laknak egymáshoz.

A fiú épp azon tűnődött, vajon találkoztak-e már abban az üzletben, ahol ő raktárosként dolgozott. De a még nagyobb megrökönyödés csak ezután következett: kiderült, hogy a nő ugyanabban az üzletben kapott munkát pénztárosként!

Nem sokkal később az örökbeadást intéző ügynökség is felkereste Christine-t, és elmondták neki, hogy az egyik munkatársa, egy bizonyos Steve a fia, és szeretné megismerni őt.

„Megöleltük egymást, sírtunk, aztán leültünk egy asztalhoz, és elkezdtünk beszélgetni” elevenítette fel anya és fia az egymásra találás első pillanatait.

Itt megnézhetsz róluk egy képes beszámolót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!