900 kg-os habfürdőbombát csináltak. Videóra vették, mi történt, amikor vízre rakták:

Milyen jó az, amikor a szabadnapján valaki relaxálhat. El lehet menni egy fürdőbe de ha valaki nem akar erre sok pénzt áldozni, akkor elkészítheti saját fürdőtablettáját otthon.

Ilyenkor meg lehet gyújtani néhány gyertyát, lehet egy csésze teát is főzni és ami még emellé hiányzik, az a napjainkban népszerű fürdőtabletta.

Rengeteg fürdőtabletta létezik már. Van, amelyik a szivárvány minden színében pompázik és van olyan is, amelynek a belsejében egy kis ajándékot rejtettek el.Ezért nagyon izgalmas az, hogy majd ki veszi észre először a tablettában rejlő ajándékot.

A fürdőbombákat saját magunk is elkészíthetjük, nem olyan nehéz, ha valakinek van egy kis kézügyessége. A három fő összetevő a szódabikarbóna, a citromsav és a kukoricakeményítő. Lehet, hogy mindhárom összetevő már van otthon? Ha azt szeretné, hogy rendkívül kellemesek legyen ez a fürdőtabletta, akkor keverjen bele  egy finom illatot vagy karamell színt.

Valaki aki a fürdőtabletta készítést egy magasabb szintre akarta emelni, úgy döntött hogy készít egy óriási bombát amit majd a medencében fog felhasználni.

Egy idő után el is készült a bomba, ami összesen 900 kg-ot nyomott. Leginkább egy kisbolygóhoz hasonlított!

Aztán odagurították ezt a labda formájú bombát és beleengedték a medencébe. A medence pedig egy óriási jacuzzivá változott.

Ezt valószínűleg jobb, ha nem próbálod ki otthon! Az egész nagyon jól néz ki, de úgy tűnik tönkre is tették a medencét!

Nézd meg a lenti filmet, melyben láthatod mi történik mikor a bombát bedobják a medencébe.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!