Férje elvált tőle, túlsúlya miatt már a mozi székébe se fért be: több mint 100 kilót fogyott, a képpárok magukért beszélnek

Több fogyással kapcsolatos történetben is az a közös szál, hogy a motivációhoz, a végső elhatározáshoz kellett egy nagyon erős lökés. Rosie Mercado esetében is pont ez volt a helyzet.

A mexikói származású, ám az Amerikai Egyesült Államokban élő hölgy pár évvel ezelőtt még 185 kilós volt.

Férje elvált tőle, és jelentős túlsúlya miatt még a moziba se tudta elkísérni gyermekeit, mert nem fért be a mozi székébe. Ekkor döntötte el, ha törik, ha szakad, lefogy!

Az első 45 kilót szigorú diétával, sétával, majd kocogással és zumbával adta le.

Az egészségtelen, magas kalória- és szénhidráttartalmú ételeket friss zöldségekre, gyümölcsökre, az azokból készült smoothie-kra és szénhidrátokban szegény étrendre, teljes kiőrlésű élelmiszerekre cserélte.

A következő 65 kiló elvesztéséhez a modell egy gyomorszűkítő eljárásnak vetette alá magát, és egy szénhidrátokban szegény, tejmentes étrendet követett, míg az edzések számát heti hatra emelte.

Rosie jelenleg 77 kiló, amivel elégedett, ugyanis nem szeretne a molett súly alá fogyni. Homokóra alakja a képeken is fantasztikusan mutat.

Mindez tehát azt jelenti, hogy az immáron modellként dolgozó hölgy több mint 100 kilótól szabadult meg az évek során: az összehasonlító képpárok igencsak beszédesek:

(Képek forrása: Rosie Mercado Facebook és Instagram oldalai)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!