A mostohaapa zokogva ugrott lánya nyakába, mikor meglátta hatalmas ajándékát

A történet egy képpel indul, amelyen Kristin mostohaapja könyököl egy 914-es Porschen, még 1975-ben. A járgány tulajdonosa Dave volt, azonban az idő vasfoga eléggé beleharapott a kocsiba, és darabjaira is lett szedve, így a férfi elhatározta, hogy elkezd spórolni azért, hogy rendbe hozza.

De az összegyűlt pénzt inkább az esküvőjére költötte, mikor feleségül vette Kristin édesanyját, így az autóprojekt abbamaradt, a kocsit többé már nem lehetett megjavítani.

A Kaliforniában élő lány ezt nemes gesztusnak tartotta, így elhatározta, hogy meglepi mostohaapját. Két évig kutatott, keresett, míg rábukkant egy ugyanolyan Porschera, amelyért Arizonába kellett utaznia. Elkelt némi szervizelés, így Kristin Pheonixből végre megérkezhetett Philadelphiába, ahol a szülei élnek.

Apák napjára Dave-t egy üdvözlőlappal lepte meg, amiben leírta, hogy mennyire csodás apja volt, és milyen hálás mindenért. Majd jött a meglepi, amit Dave egyszerűen nem hisz el, még azt sem, hogy az övé. Pedig a csodás ajándék valóban őt illeti:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: filantropikum)