A 14 éves lány produkciója az összes zsűritagot elkápráztatta! Nekünk is leesett az állunk:

A tehetségkutató műsorokat mindig élvezetes nézni, hiszen számos olyan produkció van, amely odatapasztja a képernyőre az ember szemét.

Ugyanakkor vannak azok a műsorszámok, amelyek egyenesen ledermesztenek. Ezek azok a pillanatok, amikor csak azt érezzük, mintha a szereplő nem is emberi lény lenne.

Ez történt a 14 éves Sofie Dossi esetében is, aki kétséget kizáróan ezt a reakciót váltja ki mindenkiből.

Sofie a video elején mesélt róla, hogy először a videót látott egy akrobata előadásról, amely annyira lenyűgözte, hogy egyből arra gondolt, ő is ezzel akar foglalkozni.

Elmesélte, hogy a családja teljes vállszélességgel mögötte áll, sőt az előadáshoz szükséges kelléket az édesapja készítette és az alma konkrétan egy WC-papír tartón helyezkedik el.

A fiatal lány olyan erővel, bátorsággal és rugalmassággal rendelkező tornász, hogy a legtöbb felnőttel versenybe szállhat. Ebben az évben úgy döntött, hogy megcsillogtatja képességeit az amerikai tehetségkutató versenyben, az America’s Got Talent-ben.

Emberek milliói bámulták a fiatal akrobatát, aki a műsor fináléjában még egy íjat is kapott, hogy azt felhasználva produkciójához, még inkább lenyűgözze a közönséget.

Soha nem láttunk még ilyen tehetséges akrobatát, aki csupán 14 éves. Biztosak vagyunk benne, hogy remek karrier áll előtte.

Egyszerűen nem érdemes tovább húzni a szót, következzen a video.

Annyit kell tenned mindössze, hogy megpróbáld az állkapcsodat a helyén tartani és ne a padlóról kelljen később felemelni. Nekünk nem sikerült.

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: tudasfaja.com)