Vettél ilyen ételt az IKEÁ-ban? Meg ne edd, fémdarab lehet benne!

Az IKEA visszahívja a saját gyártású és forgalmazású 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket esés és sérülés veszélye miatt.

Emellett az Almondy visszahívja az IKEA által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákat.

Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 grammos kiszerelésű Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. A termékeket elővigyázatosságból hívják vissza.

A visszahívás kizárólag az IKEA-áruházakban vásárolt, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező, 400 grammos kiszerelésű Almondy Daim Mandulatortákra vonatkozik.

Az Almondy arra kéri azokat, akik a fenti termékből vásároltak, hogy vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, hogy visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak a céghez a www.almondy.com címen.

Az Almondy elnézést kér a visszahívás által okozott kellemetlenségekért. Az a vásárló, aki visszahozza az említett terméket, a vevőszolgálaton tudja visszakérni a Daim torta árát – teszi hozzá a közlemény.

A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), mivel fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használóra nézve.

Az IKEA minden vásárlóját, aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket vásárolt, arra kéri, hogy azonnal függessze fel a termék használatát, és vigye vissza az IKEA-ba, hogy visszakapja a termék teljes vételárát.

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat.

Ennek ellenére a tudomásunkra jutott, hogy a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószék csillag alakú lába eltörhet.

A 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószéket a vásárlók visszavihetik az IKEA-ba, és visszakapják a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!