Tóth Gabi kifakadt! Elárulta, miért nem lesz ott a péntek esti tüntetésen: “Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik…”

Péntek este 6-tól a Hősök terére szerveztek tüntetést a legnépszerűbb magyar Youtuberek és tartalomgyártók K. Endre kegyelmi botrányával kapcsolatban. Ott lesz Azahriah, Gulyás Márton, Osváth Zsolt és Pottyondy Edina.

Tóth Gabit a közösségi oldalán kérdezte az egyik kommentelő, hogy miért nem lesz ott ő is. Az énekesnő az alábbi választ adta:

“Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek…

Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra…

Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt” – hangsúlyozta Gabi.

Egy ideig úgy volt, hogy Curtis is ott lesz, ám végül a rapper ezt cáfolta.

Emiatt Curtis és Osváth Zsolt egymásnak is estek, hogy pontosan miért, azt ide kattintva tudhatod meg.

Közben újabb nevek is jelezték, támogatják a péntek esti tüntetést: Krúbi, Caramel és Gálvölgyi János is közölte, egyetért a szervezőkkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)