Szikora Robi kimondta: ez a véleménye Tóth Andi mostani furcsa viselkedéséről

“Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam. Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel, vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak.

Annak, akinek szüksége van rá. Akkor is, ha sokszor nekem jobban fáj, hiszen magamból osztok meg egy túl nagy részt, amit sok ember a saját feszültsége levezetésére felhasználható céltáblájának tekint.

Ezt is megértem, senkinek nem könnyű” – írta legfrissebb posztjában a közösségi oldalán Tóth Andi.

Blikk megkereste Szikora Robit, Adni egykori X-Faktoros mentorát, hogy megtudja, neki mi a véleménye Andi mostani magatartásáról.

“Sokszor ki szokott bukni, amit megértek. Fiatalon én is ezen az úton voltam, de idővel rájöttem, csak magunkkal szabad foglalkozni, mert különben mentálisan rámegy az ember.

Andit is igyekszem erről meggyőzni, tanácsokkal ellátni, de csak finoman, és hagyok neki időt, hogy az elmondottakat feldolgozza, mert elég önfejű lány.

Gyakran mondom neki, ne vegye a szívére a támadásokat, és ne azzal foglalkozzon, hogy mit mondanak, hanem azzal, hogy ki.

Most látom, hogy nagyon mélyen van, de nem szabad feladnia, hiszen hatalmas tehetség.

Fel kell ebből is állnia, és meglátja, később ezeket az érzéseit kamatoztathatja a művészetében.

Ha pedig segítségre van szüksége, az én ajtóm mindig nyitva áll előtte” – nyilatkozta Andi egykori mentora Szikora Robi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)