Osváth Zsolt nagyon kiosztotta Tóth Gabit a pénteki tüntetés miatt! Videón, mit mondott!

Osváth Zsolt volt az egyik szervezője a múlt péntek esti tüntetésnek, melyen a szervezők szerint körülbelül 150 000 ember vett részt.

A YouTuber most azon hírességek viselkedését is kommentálta, akik nem támogatták a gyermekek védelmére szervezett megmozdulást.

Megkapta a magáét például Curtis és Ördög Nóra, de kijutott Tóth Gabinak is, aki korábban így kommentálta a tüntetést:

„Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi témát a saját politikai céljaikra…

Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!” – hangsúlyozta az énekesnő az ezzel kapcsolatos bejegyzésében közösségi oldalán.

Osváth Zsolt válaszában nem kímélte Gabit, így reagált minderre:

„A Kárpátok Madonnája már megint megmondta, hogy miért nem áll be. Hát az Edina és miattam – érted? Mert a tüntetést két olyan ember is szervezte, akik csúnyát mondtak a Gabira. Hát most mondd meg!”

“Egyenesen felkérdezett, hogy az ő gyerekére nem gondoltunk-e, amikor őt kicsúfoltuk, és most figyelj: anyagi kárt is okoztunk neki, amit egyébként a gyerekétől vettünk el. Micsoda termékkapcsolás! ”

“Egy mondatban rögtön el tudta mondani, miért nem csatlakozik, és hogy egyébként a szervezők között gyermekbántalmazók vannak, mivel Edina és én rendszeresen a művésznő viselt dolgairól szoktunk elmélkedni” – közölte a YouTuber.

Itt a teljes videót láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!