Most először beszélt lánya haláláról Várkonyi András: drámai vallomást tett a kamerák előtt

Szülő nem temetheti el gyermekét, ez a világ rendje. Amikor ez mégis megtörténik, az az élet legnagyobb fájdalma.

Várkonyi András négy éve veszítette el felnőtt lányát. Most először, ebben videóban beszél először erről a szörnyű tragédiáról, azt mondja, talán tud segíteni a sorstársainak.

“Nem hittük el, hogy létezik ilyen. Én azt hiszem az egészséges embernek a védekezőképessége az ebből indul ki, hogy énvelem ez nem történhet meg” – kezdte mindenki Vili bácsija, majd így folytatta:

„Nagyon színes kis egyéniség volt, nagyon szerették a kollégák is. Többen mondják, hogy a betegségében közrejátszott az ő belső frusztrációja, hogy nem játszhatott főszerepeket.

Hogy nem vették fel a főiskolára annak idején. Nem tartotta magát sikeresnek” – mondta szomorúan a színész.

Hozzátette, hogy kívülről lánya sikeresebbnek látszott, mint ahogy ő elképzelte magát. Elképzelhető, hogy szomatikusan ez érintette őt.

A 72 éves színész munkával próbálta átvészelni az embert próbáló, sokszor őrjítő nehézséget. Egyetlen nap szabadságot nem vett ki, hogy ne fulladjon a gyászba.

„Amikor már morfiumokat kell beszerezni, meg végső megoldásokat, akkor az ember bizony tisztában van vele, sőt egy picit már úgyis van vele, hogy legyen már vége, ne szenvedjen annyit. Az borzalmas, amikor az ember gyermeke szenved és nem tudok segíteni” – hangsúlyozta Várkonyi András.

A színész most azért tépte fel a sebeket, hogy másoknak segítsen a történetével – hangzik el a TV2 riportjában.

Itt hallhatod Várkonyi András drámai vallomását:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!